zondag 8 maart 2009

Leuk hoor die reacties op onze blog en om te lezen dat er toch nogal wat mensen ons leventje hier in "Ozzie" volgen!

Afgelopen vrijdag hadden we maar eens besloten om naast het schrijven van sollicitaties eens iets leuks te ondernemen met z'n tweetjes. Op naar Barren Grounds, een natuureservaat met wandelpaden. Eindelijk zien we dan ook eens een kangaroo die rustig aan het grazen is.
Nadat ie ons heeft gezien gaat hij er weliswaar als een speer vandoor, maar gelukkig stond ie wel al op de foto. Na een half uur wandelen komen we dan ook nog eens een slang tegen (bleek achteraf een zeer zeldzame en giftige slang te zijn). Gelukkig is hij banger voor ons dan wij voor hem en na de foto kruipt hij dan ook snel weg. De verdere wandeling verloopt rustig wat dieren betreft, wel mooie uitzichten.
Zaterdagmiddag heeft Anne met een vriendinnetje afgesproken. Omdat alles nog wat nieuw is gaat mamma voor de eerste keer maar mee om koffie te drinken met de andere moeder. De meisjes hebben de grootste lol en ook Sophie die mee is gegaan doet volop mee. De ouders zijn erg aardig en geven aan dat als we eens iets zonder de kinderen willen doen ze daar van harte welkom zijn. Ook Wilbert heeft wat nieuwe kennissen opgedaan bij een bijeenkomst van Geo-caching. Een gezellige dag in Blackbutt forrest(haha) met ongeveer 30 man.
Op zondag is het weer wat druilerig maar niet koud dus hebben we dan maar naast een leuke binnenspeeltuin (Zoom in Wollongong) voor de kinderen, een cultuurtripje gedaan. Hier in de buurt ligt namelijk de grootse Boedhistische tempel van het zuidelijk halfrond. Een gigantsch complex wat zeker de moeite van een bezoek waard is. de kinderen vonden het ook erg leuk, vooral al de kleine Boedha beeldjes in de tuinen.

2 opmerkingen:

  1. ha wilbert margo anne en sophie.
    leuke dieren foto's mama vond die snake eng.
    wilbert waarom ben je niet vaker op hyves,stuur maar terug op mijn hyves.
    15 maart ga ik op voor diploma A.
    proefzwemmen ging super goed.
    ik denk ook goed aan jullie.
    en hoe gaat het met anne en sophie stuur het maar op mijn hyves.
    ik heb ook vragen.
    1.is het bij anne,sophie op school goed.
    2.hebben wilbert,margo al werk.

    Groetjes Gieli!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo familie Alards,
    Leuk om jullie berichtjes te lezen. Lisa logt regelmatig in op jullie mooie site. Fijn om te lezen dat het met jullie goed gaat. Leuk dat Anne bij een klasgenootje is gaan spelen. Hier verloopt ook alles prima. Ondertussen zijn we weer helemaal bijgetankt van de carnavalstijd. Rene (papa van Lisa) is dit jaar Prins van Horst. Het was een erg mooie en bijzondere carnaval.Op school is ook alles prima, groep 4 van meester Paul heeft de 1e prijs gewonnen met het thema dierentuin. Dit thema is vorig jaar bij juf Loes en Lea uitgevoerd. Dus Anne..jij ook nog proficiat. Heel veel groetjes van de hele familie Kuijpers en een dikke knuffel van Lisa.

    BeantwoordenVerwijderen