woensdag 4 maart 2009

Afgelopen zondag zijn we naar Basspoint geweest voor een korte kustwandeling met de kinderen. Dit ligt ongeveer 15 minuten naar het noorden en hoort bij Shellharbour. Een deel van Bass point heet Buschwalkers Bay hetgeen een van de beste snorkel en duikplekken van NSW is(helaas hadden we geen spullen bij ons). Het was toch plotseling vrij warm en zonnig voor deze wandeling vandaar dat we het niet te lang gemaakt hebben.
Van Maandag tot vandaag een paar rustige dagen gehad met weinig spectaculair nieuws. we zijn druk bezig met solliciteren en ook een aantal verzekeringen en belastingen moesten nog geregeld worden. De kinderen gaan gewoon naar school en dat bevalt nog steeds prima. We horen steeds meer engelse woorden en we hebben ze ook al betrapt dat ze tegen elkaar in het engels bezig waren(om te leren). Het gaat wat dat betreft erg voorspoedig

3 opmerkingen:

  1. Hallo oud buurtjes.

    Jee,bij het zien van al die mooie foto's zou ik toch wel weer even jullie buur willen zijn hoor.
    Fijn dat Anna en Sophie het op school al zo prettig vinden. Margot en Wilbert succes bij jullie sollicitaties.
    Groetjes Wilma en Wiel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou dat laatste fotoalbum zal Giel wel helemaal geweldig vinden met allemaal dat beestenspul erop.Wat is dat trouwens voor een enge zwarte "snake".En waar kom je die zo al tegen??

    Groetjes Ingrid en Giel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die "zwarte" is eigenlijk goud/bruin en heet een highland copperhead of australian copperhead. Je komt ze vooral tegen in hoger gelegen gebieden waar het ook nog vochtig is (als je ze tegenkomt, want ze zijn vrij zeldzaam). Bij ons in de bewoonde wereld kom je eigenlijk geen slangen tegen.
    Groetjes Wilbert

    BeantwoordenVerwijderen