woensdag 25 maart 2009

Een doordeweeks berichtje. Na een lekkere stranddag op zondag begint het dagelijks leven weer voor de kinderen, ze moeten naar school. Nog 2 weken dan is het al weer vakantie. Ze zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de paasshow. wij zijn druk bezig met solliciteren en er lijkt wat schot in te komen. Het engels van Anne en Sophie gaat met sprongen vooruit en we betrappen ze er al eens op dat ze onderling engelse woordjes aan het oefenen zijn. Op school zijn ze ook erg in de nopjes met `onze` twee. We zijn nog steeds een bijzonderheid en dat heeft het voordeel dat je ook makkelijker aangesproken wordt. Iedereen kent ons (help!).
Vandaag dan ook de eerste zwemles voor Anne waar ze ondanks haar diploma A en B al heel wat bij leert. Sophie is echter het grote verschil. Na in Horst na 8 zwemlessen te poedelen in een pierebadje zonder iets te leren zwemt ze hier na 2 lessen al zonder hulpmiddelen een halve baan borstcrawl!! Ik zal de volgende week wel eens opnamen maken en deze laten zien.

1 opmerking:

  1. Wat knap van Sophie....
    Wat weer mooie foto's......
    Wat mooi dat dierenpark....
    Ook mooi Sydney....
    en ga zo maar door.
    Wat fijn dat jullie deze leuke dingen kunnen doen
    Nu alleen nog maar hopen dat de solicitaties een goed gevolg krijgen,maar ik lees dat hierin misschien schot zit. Succes en weer de groetjes vanuit een koud Horst.
    Wilma en Wiel.

    BeantwoordenVerwijderen