maandag 16 maart 2009

alweer een week voorbij. De tijd vliegt, ook als je het eigenlijk niet zo druk hebt. Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met sollicitaties. De kinderen gaan gewoon naar school van 9.00-15.00 en met brengen en halen ben je snel een hoop tijd kwijt. Anne is afgelopen zaterdag bij Jorden gaan spelen en dus ging de hele familie mee. Gezellig een keer ergens op bezoek. Alleen de moeder, Jaqui, was thuis, maar we hebben de halve middag bij hun op het terras gezeten en gekletst terwijl de kinderen gespeeld hebben. Cooper, het broertje van Jordan, zit bij Sophie in de klas dus dat kwam goed uit. Later die zaterdag barstte er hier een hevig onweer los met flinke stortregen, dan staat binnen een mum van tijd de hele staat blank! Als je onder woont tenminste, wij zitten lekker hoog en droog.
O ja, afgelopen vrijdag is eindelijk ons bankstel afgeleverd en daarmee wonen we alweer wat luxer. Onze boot met spullen ( de WAN HAI 605) zit nu ergens op de Middellandse zee richting het Suez kanaal, het duurt nog wel een aantal weken voordat dit allemaal hier is.
Zondag ben ik met Anne en Sophie gaan zwemmen in het leisure center van Kiama. Dit is een groot sportcomplex met zwembad, sauna, fitness, sporthal etc. De kinderen zullen hier later ook op zwemles gaan en wat blijkt, ze hebben een Nederlande zwemleraar! Rest van de zondag hebben we lekker geluierd, van het uitzicht op het terras genoten en ge-BBQ-t.
PS de filmpjes werken weer allemaal!!
PSPS zoek en raad de vogel op het plaatje

1 opmerking:

  1. Ik zie zelfs 2 volgels vlak bij elkaar in de buurt.Het lijken wel papegaai of parkietachtigen??

    Groetjes Ingrid.

    Ps: de filmpjes zijn erg leuk.Hoera,Giel is geslaagd voor diploma A.Hij is er superblij mee,ook met zijn centjes die hij van iedereen heeft gekregen.Hij is al ijverig bij elkaar aan het tellen hoeveel dat hij al heeft.

    BeantwoordenVerwijderen