woensdag 26 augustus 2009

Vandaag zijn we een dagje op stap geweest naar Morton National park. er is een goede ingang bij het plaatsje Bundeena. Bundeena was laatst nog wereld nieuws omdat het de eerste plaats ter wereld is waar geen water in flessen meer verkocht mag worden. Nu is dat hier niet zo moeilijk in een plaats met 2 winkels en een paar honderd inwoners.
Je kumt hier met de auto een stuk het nationaal park inrijden en dan van daar uit allerlei wandelingen doen. Wij hebben eerst een kort wandelingetje gedaan om wat van de uitzichten te genieten en daarna hebben we uitgebreid gepicknict. Toen we van daar uit een grotere wandeling wilden doen bleek dat helaas niet mogelijk vanwege recente bosbranden.
We hebben de auto gepakt en zijn naar een ander deel van het park gegaan en hebben daar een heerlijke wandeling gemaakt door bossen ravijnen en langs de rand van de grand canyon hier.
Op de terugweg naar huis hebben we nog een tussenstop gemaakt bij de Fitzroy Falls, de hoogste waterval van NSW. En net voordat we de afdaling richting de kust inzetten hebben we in Robertson nog een famous pie (lijkt op Limburgse vlaai) opgepikt. Het rijden viel heel erg mee, heen een uurtje en terug ook. Dat wil op zondag nog wel een anders zijn!

2 opmerkingen:

  1. Ha die oud buurtjes,

    Bij deze weer eens de groetjes uit Horst.

    Wilma Wiel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hei Limburgse vlaai zei je??????
    de famous pie die ik voor ogen heb is met steak!?
    Of bedoel je met appel?
    Goh voor een stukje limburgs zijn wij altijd te vangen.
    Ga volgende week linzenvlaai proberen te maken voor onze Jip zijn verjaardag.

    groetjes Jacky

    BeantwoordenVerwijderen