vrijdag 21 augustus 2009

School is al weer 3 weken begonnen en voor je het weet is het voorjaarsvakantie (eind september). Anne en Sophie hebben het prima opgepikt en doen goed hun best. Anne heeft afgelopen week ook haar eerste kinderfeestje gehad en Sophie al weer haar derde of vierde? Het regend momenteel feestjes, want er staan er ook nog een paar in de planning.
Deze week was het hier net als in Nederland boekenweek met als thema "jungle". Afgelopen dinsdag gingen ze verkleed als leeuwtjes naar school en de hele week is er vanalles verteld en gelezen natuurlijk over de jungle. Tevens was er ook een kleurwedstrijd voor de hele school en wat gebeurd er vandaag? Sophie is beloond met de eerste prijs!! Heel trots kwam ze uit school met een certificaat en twee gewonnen boekjes.
Vanavond gaan we uit eten bij Margo's werk. Ze hebben daar een project (restaurantje) opgezet wat geheel gedraaid wordt door stagiaires. Omdat vanavond de opening is en je je kon inschrijven, heeft Margo dat gedaan (je moet ook als management je betrokkenheid tonen bij dit soort gebeurtenissen) en dienen wij als 'proefkonijnen'. Hoe het is geweest laten we achteraf wel horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten