donderdag 9 juli 2009


Aktie!

Voor het eerst sinds mijn toetreden tot de SES was er vandaag een echte inzet. Op verzoek van de recherche hebben we samen met het police rescue team een zoektocht gedaan in erg ondoordringbaar terrein. Zonder al te veel in details te treden(zwijgplicht) hebben we gezocht naar wapens die zijn gedropt na een gewapende overval in april jongstleden.

Zwaar werk, met name doordat alles overgroeid was met doornstruiken en bomen waardoor het moeilijk vooruitkomen is. het hele gebeuren heeft zo´n 3 uur in beslag genomen. Alles wordt tot in de puntjes gecoordineert en na de debriefing is er dan nog koffie. De bijgevoegde foto is er een van een oefenweekend een paar weken geleden. Van daadwerkelijke inzet mogen we geen foto's in omloop brengen.

1 opmerking:

  1. da's een mooie actie Wilbert maar nu de brandende vraag: zijn de wapens ook gevonden? haha. Als het weer wat beter gaat worden dat willen we ergens rond september een weekende gaan kamperen in de buurt van Kiama/Kangaroo Valley. We laten jullie dan wel weten wanneer we in de buurt zijn.
    Groetjes van The Munnichs Family

    BeantwoordenVerwijderen