vrijdag 6 februari 2009

Vandaag heeft iedereen uitgeslapen behalve Wilbert. Ik ben vanmorgen al om 7 uur op pad voor een heerlijke ochtendwandeling langs de kust. Teruggekomen is ook de rest wakker en na een uitgebreid ontbijt beginnen we vandaag maar eens met zwemmen! Anne en Sophie zouden de hele dag het liefst in het water doorbrengen, maar dat gaat helaas niet. Vanmiddag dan eindelijk de papieren getekend voor het huurcontract (We hebben ze niet geteld maar ik denk dat we wel 20 keer een handtekening moesten zetten, wat een papiermolen hier) en de sleutels van het huis zijn in ons bezit. Na een snelle inspectie en een hele serie foto’s is het al weer bijna 1900 uur voordat we terug zijn in het vakantiepark. Kinderen eten en naar bed en plannen maken wat we morgen allemaal moeten doen, spullen kopen poetsen enzovoorts, helaas minder gezellig voor Anne en Sophie.

5 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit allemaal. Moeillijk om echt een voorstelling van het huis te krijgen maar, nog even proberen te visualiseren hoe het allemaal in elkaar steekt! En is dat nu ook al jullie nieuwe auto op de drive way.......
    Groetjes!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo familie Alards, vanuit Sevenum willen we jullie van harte feliciteren met jullie nieuw huis. Op de foto's ziet het er erg leuk en groot uit, in de nieuwe vilawijk. We gaan ook per post een kaartje sturen, even kijken hoelang het duurt voordat jullie hem krijgen. Ook erg mooie natuur foto's, is dat in de buurt van waar jullie nu wonen? Groetjes en tot een volgende keer, Sil en Eric

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Wilbert , Margo, Anne en Sophie
    Het ziet er allemaal erg mooi uit, heb net even de foto`s bekeken, is dit jullie huis?
    Het ziet er erg mooi uit .
    Ook mooie foto`s een mooie omgeving, Anne en Sophie zullen het wel leuk vinden met dit lekker weer zwemmen.
    Veel succes en we horen wel groetjes,Jos Marjo Femke en Guido.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Wilbert,Margo,Anne,Sophie
    We hebben de foto's van het huis gezien en het zwemmen.Wij hopen dat jullie ook snel een baan en een school vinden.De foto's van de zee en de andere dingen zijn ook heel mooi.Nu nog mooie meubels kopen en het huis is klaar!

    Groetjes:Ayla,Julien,Evie,papa en mama

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Allemaal,
    De eerste reactie van Niek, na het zien van jullie mooie foto,s en van jullie huis, was wat doen we hier toch fout. Wat een mooie omgeving waar jullie komen te wonen. Je zou bijna gaan emigreren haha.
    Groetjes Wilma Wiel en Niek

    BeantwoordenVerwijderen