maandag 23 februari 2009

1e Schooldag

Het is eindelijk zover! Anne en Sophie gaan naar school. Na dagen zenuwen (ook van pappa en mamma) gaan we vanmorgen om 8.30 op weg naar school. Na een korte kennismaking met de leraressen van de twee gaat Margo mee naar de klas van Sophie en Wilbert gaat mee naar Anne. Iedereen op school weet al dat er 2 nederlandse kindjes komen en we worden dan ook veelvuldig aangesproken. Ze worden van alle kanten ondersteund door medeleerlingen en personeel. er is extra engels les geregeld en de jufrouwen hebben zich goed voorbereid. Na een paar minuten worden wij dan ook "de klas uitgekeken" en moeten we beide achterlaten, help!
Na een nerveuze dag zijn we blij dat we ze tegen 3 uur op mogen halen. Zou het wel goed zijn gegaan? Vonden ze het wel leuk? Hebben ze wat begrepen? we weten het niet.
Wat blijkt, beide vinden het fantaschtisch en kunnen niet wachten om morgen weer te gaan!!
Miss Emmet (van Sophie) verteld ons dat Sophie de hele dag niets gezegd heeft, alleen maar tot tien gelteld in het engels. een klasgenootje spreekt ons aan en vraagt of Sophie ook kan praten, haha. Wel hebben ze, zoals beide juffrouwen vertellen, de hele dag een lach op hun gezicht gehad. Thuis komen dan de verhalen en ze hebben het toch prima naar hun zin gehad, ook huiswerk is er al meegegeven. Gelukkig dat het allemaal zo goed is verlopen.
Om de dag leuk af te sluiten gaan we nog even zwemmen bij Minnamura River, vlak bij school.
Later op de avond barst er dan een geweldig onweer los en valt de stroom een paar keer even uit, ook dat moet je een keer meegemaakt hebben.

2 opmerkingen:

  1. Goede berichten zeg! en wat leuk dat Margo en Sophie het zo leuk vinden op school. Een goed begin is het halve werk.

    Cheers

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gelukkig vonden anne en sophie het leuk.

    jesse en daan

    BeantwoordenVerwijderen