maandag 2 februari 2009

Eerst naar de bank vandaag om een rekening te openen en de benodigde papieren inleveren bij de makelaar. Dit neemt alweer de hele morgen in beslag en komt ook nog met een paar hobbels. Na het middageten besluiten we nieuw onderdak te regelen voor een verder verblijf op een andere camping. We willen net in de auto stappen als de makelaar belt of we langs willen komen. Tot onze grote verassing blijkt de eigenaar van een huis dat we graag wilden toe te stemmen en bij dezen hebben wij vanaf aanstaande vrijdag, onder voorbehoud van de voorwaarden die we nog moeten doornemen, een nieuwe woning!! Nu nog even meubels kopen (????) anders zitten we dadelijk in een leeg huis. Later in de middag hebben we een wijntje en een biertje genomen om dit te vieren en lopen ook nog hier op de camping een paar landgenoten uit notabene Venlo tegen het lijf. Gezellig even Nederlands babbelen.

O ja, we zien hier elke dag weer nieuwe vogels, vandaag zijn het de conah's, een soort duiven/papegaaien met een roze buik

6 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! Heb je al een foto ervan?
    Gr.,Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastisch!!!!! Als het zo door gaat kunnen we deze zomer al langskomen :-)
    Foto's zijn ook schitterend. Heerlijke zee en zwembad, indrukwekkend tropisch regenwoud en alles is mooi gewoon. Toch ook wel vakantie hoop ik, hoewel er veel geregeld moet worden. Maar het lijkt jullie allemaal goed af te gaan.
    Keep it up, liefs xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Wilbert Margo Anne en Sophie

    Al weer ruim een week in Australie hopelijk verloopt alles goed zo te horen hebben jullie al een auto gekocht en als alles door gaat ook al bijna een huis heel fijn voor jullie dan kun je ook iets gaan opbouwen veel succes en we horen wel van jullie.

    Gr Jos Marjo Femke en Guido

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha allemaal,

    Wauw wat een mooie foto's! Maar goed dat we niet jaloers zijn aangelegd. Goed nieuws ook, een auto en een huis. Dat is een mooi begin. Veel plezier verder en tot het volgende berichtje.
    Groetjes Eric en Sil

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Margo,

    Leuk dat alles zo voorspoedig verloopt. We vinden het leuk om jullie zo te volgen.

    Marjanne en Helga

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Wilbert,Margo,Anne,Sophie
    We hebben jullie foto's bekeken en het zag er allemaal heel mooi uit.En supper tof dat jullie nu al een huis en een auto hebben!Hier gaat het ook alles zijn gangetje en de papa van lisa kuijpers is prins van horst, en de vader van luus is de adjudant.Alleen met de nieuwe beuren hebben nog geen kennis gemaakt.

    met veel groetjes: Ayla, Julien, evie, Papa en mama

    BeantwoordenVerwijderen