zondag 9 mei 2010

Feest weekend

Dit weekend zat helemaal vol! Eerst ben ik afgelopen vrijdag de hele dag in Bowral en Mittagong geweest. Dat ligt op zo'n 50 km hier vandaan. Er was daar een groot gaslek waardoor 9000 huishoudens zonder gas (verwarming/warm water) zaten. wij van de SES hebben eerst bij oudere mensen allemaal electrische kachels bezorgd(het is hier op zo'n 700-800 meter hoogte s' nachts rond het vriespunt!) en daarna moest handmatig bij elk huis de gas toevoer afgesloten worden. Een heel karwei waarbij zo'n 50 SES-ers, 100 Brandweerlui en een paar honderd gasinstallateurs betrokken waren. Wel leuk omdat je veel van de omgeving ziet.
Zaterdag was dan Anne's verjaardag. Geen groot
feest, alleen 1 vriendinnetje, Nina, is geweest en ze hebben de hele middag gekleit en daarna poffertjes gegeten. Ook nog geskypet met Nederland en laat naar bed. Het kinderfeestje is pas komende zaterdag.

Zondag dan moederdag en de dames hebben veel kadootjes gemaakt en moeders prima verzorgd. later op de dag zijn we dan nog een keer naar de Southern Highlands geweest(zie vrijdag) omdat daar al een redelijke vleug aan herfst te zien is. een leuke toertocht over allerlei bergweggfetjes en binnendoor(landelijke) weggetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten