zondag 24 mei 2009

Zo, het is weer even geleden dat we wat hebben laten horen! Tijd om iedereen even bij te praten.

Vorige week zaterdag hebben we het kinderfeestje van Anne gehad. Erg leuk en geslaagd. Het thema was, hoe kan het ook anders, Nederland. Dat wil zeggen dat we het feestje hetzelfde als in Nederland hebben gedaan. Gewoon thuis met 6 vriendinnetjes en allerlei leuke spelletjes zoals koekhappen, blind proeven enz. Er was taart en als eten hadden we poffertjes( de pan was net op tijd binnen). Kinderfeestje hier worden vaak uitbesteed naar een andere lokatie(buurthuis, McDonalds, zwembad) en beginnen vroeg op zaterdag of zondag. Dit hebben we ook gedaan, dus van 11 tot 3.

De rest van de week zijn we(lees: vooral Anne en Sophie) nog druk bezig geweest met uitpakken van de spullen. Ook school en werk gaat gewoon door en dan blijft er doordeweek niet zoveel tijd over. Gisteren zijn we nog een keer wezen shoppen voor alle spullen die toch niet in de dozen terug te vinden waren en Anne en Sophie hebben hun eerste tuinier project opgezet. Ze hebben in een broeibak allerlei sooorten bloemzaadjes geplant en hopen dat deze snel groeien en bloemen zullen geven, we zijn benieuwd?

Vandaag dan maar een rustige dag met wel een erg leuke wandeling bij Werri Beach. Helemaal over de rotsen langs de steile kliffen. De zee is al een paar dagen erg woest en dat geeft spectaculaire beelden van de golven die tegen de rotsen slaan en dan meters hoog opspatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten