donderdag 18 maart 2010

Weer aan het werk

Na de vakantie is het weer tijd om te gaan werken. Inmiddels ben ik al weer bijna een jaar aan het werk hier bij Shellharbour Workers Club. Op sommige gebieden ben ik zeker al ingeburgerd, sommige dingen blijven nog steeda vreemd moet ik zeggen. Aan de ene kant is het ook de hospitality business die uiteraard een andere manier van managen met zich meebrengt dan het bankwezen, maar ook de Australische manier van werken is toch anders. Aangezien we buiten de invloedssfeer van Sydney liggen, is het tempo en de mentaliteit nog een beetje Australisch relaxed en korte termijn gericht.
Maar goed de plannen om groots te gaan verbouwen zijn inmiddels serieus geworden en goedgekeurd door onze board. Gezien de financiele resultaten en de sterk verouderde klanten is het zeker tijd om iets te gaan doen. Met het management en de board hebben we dan ook een hele dag door Sydney getoerd en allerlei Clubs bezocht die al een verbouwing achter de rug hebben. De resultaten zijn verbluffend moet ik zeggen, bij sommige Clubs was de omzet 5x zo hoog na de verbouwing.
Gezien de impact van zo'n verbouwing, en alles wat erbij komt kijken, is het wel een spannende en uitdagende job voor de komende tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten