maandag 12 oktober 2009

De voorjaarsvakantie van Anne en Sophie zit er al weer voor de helft op. Tot nu toe hebben we de laatste 10 dagen echt nederlands weer gehad, maar dat schijnt normaal te zijn voordat de omslag naar zomers weer komt. Veel regen dus en weinig buiten.
Dit weekend was het al wat beter en er stond vooral voor Wilbert het een en ander op het programma. Zaterdag heeft Margo eerst gewerkt tot twee uur. Daarna ging Wilbert direct door naar Sydney voor de wedstrijd Australie-Nederland. Heel veel Nederlanders gezien daar en het was gezellig (commentaar over de wedstrijd zelf laten we maar achterwege!) Erg indrukwekkend stadion (Sydney football stadium) waar een 50.000 toeschouwers inkunnen en die waren er ook. Uiteindelijk heel laat thuis, na middernacht.
Zondagmorgen al weer om zes uur op voor een cursus van de SES in Nowra voor de rest van de dag. Margo heeft ondertussen niet stil gezeten. Zaterdagavond was girls-night, dat wil zeggen de make-up werd uit de kast gehaald, kaarjes in de kamer en met z'n drieen in een bed slapen. Zondag is Margo dan nog even met de meiden op stap geweest naar Kiama. Aanvankelijk voor een wandeling over de rotsen, maar omdat de zee erg woest was ging dat niet door en zijn ze geeindigt bij de big blowhole.
Helaas ook slechte berichten, bij terugkomst uit Nowra bleek de fiets van Wilbert gejat te zijn. Afgesloten en al, niks aan te doen, maar wel erg vervelend.
Nog 1 week vakantie en 2 weken school en dan staan oma en Hanneke al op de stoep, de tijd vliegt











Geen opmerkingen:

Een reactie posten