woensdag 8 april 2009

Maandag is er op school de jaarlijkse crosscountry geweest voor klas 2 t/m 6, dus Anne mocht ook meedoen. Wilbert had zich opgegeven als vrijwilliger en stond op driekwart van het parcour als baancommissaris. Een pittig parcours van meer dan 2 km met steile stukken omhoog en omlaag op Minnamurra Headland. Voor een meisje van 7 een flinke uitdaging, maar Anne heeft heel goed haar best gedaan en kwam als eerste van de klas binnen! Op de foto zie je vanaf mijn plek ver beneden de klas van Anne rennen, ze moeten dan nog helemaal met een bocht omhoog naar waar ik sta.
Vandaag is alweer de laatste reguliere schooldag van het eerste kwartaal. Anne en Sophie hebben beide een certificaat van goed gedrag gekregen op school waar ze trots op mogen zijn.
Ook de laatste zwemles voor de vakantie is geweest en ja hoor, alweer een certificaat! De dames maken trouwens heel goede progressie met zwemmen. Zelf zijn we vandaag naar een Mega camping winkel geweest en hebben alvast een grote tent gekocht (de rest moeten we nog voor terug) omdat we van plan zijn in de paasvakantie te gaan camperen, spannend! Voor paaszondag zijn we inmiddels ook al uitgenodigd om bij iemand te komen eten. Er komen behalve ons nog meer mensen, dus dat wordt wel gezellig.

1 opmerking:

  1. Hallo Wilbert Margo Anne en Sophie

    Leuk om te horen hoe goed het met jullie gaat en zeker ook voor Anne en Sophie dat het goed gaat op school en met de vriendinnetjes.
    Zo leer je zelf ook eerder andere mensen kennen doordat Anne en Sophie op school zitten.
    Iedere keer vinden we het weer leuk om jullie belevenissen te lezen.
    Hopelijk gaan de solisitaties goed dat jullie zo snel mogelijk een baan hebben.
    Hoe lang hebben ze nu vakantie?
    Of is het een lang paas weekend net als bij ons.
    Wanneer begint bij jullie de grote vakantie?
    Het allerbeste gewenst en we houden jullie nieuwtjes wel bij, veel succes.

    Groetjes Jos Marjo Femke en Guido.

    BeantwoordenVerwijderen