woensdag 28 januari 2009

Aankomst in Sydney


Heelhuids aangekomen in Sydney. De douane in Sydney is de makkelijkste van allemaal, dat hadden we niet verwacht! En dan sta je ineens buiten voor het vliegveld van Sydney. Wat nu? Natuurlijk weten we wel wat te doen, maar het gevoel overvalt je toch wel even. Eerst maar eens de auto huur regelen, alles erin stouwen(blij dat we toch zo'n groet bak gehuurd hebben) en zo snel mogelijk op weg. Niet eens bij nagedacht dat ze hier links rijden, het ging bijna als vanzelf(mmmm?) De kinderen zijn wel helemaal stuk en dan is zelfs een autorit van 1,5 uur te lang. Onderweg moeten stoppen omdat Sophie misselijk is geworden en er een klein " ongelukje" is gebeurd, maar met het aangetroffen uitzicht(zie foto) is dat niet erg en de schone kleren zijn snel aangetrokken. Om 10 uur staan we dan al ook aan de receptie van het park waar we de eerste weken verblijven. Gelukkig kunnen we meteen terecht, zeker na een blik op de toch wel zielige Sophie (ipv 1400) en nu uitladen en utrusten. Wel nog even boodschappen gedaan en daar moet je in het begin ook aardig wat tijd voor uittrekken. Allemaal onbekende produkten en gewoon maar wat uitproberen. Nog snel wat eten en om 1600 maar iedereen eens een "uurtje" plat. Weliswaar de wekker gezet maar niet gehoord, dus "uurtje" is zowat de hele nacht geworden(om 5.30 weer wakker)
PS Helaas voorlopig nog geen foto's omdat we niet kunnen uploaden op deze pc, dat zullen we later ruimschoots goed maken)

5 opmerkingen:

  1. Hallo Wilbert Margo Anne Sophie, eindelijk in Australie! Heel veel geluk met jullie nieuwe avontuur.
    Marc ,Sabine en kids

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oooooh, nu zie ik het pas..... Ik kan dus toch een reactie achterlaten..... Maar heb inmiddels al op een andere manier gereageeerd! Anyway, fijn dat de hele reis zo voorspoedig verlopen is. Nu begint het echte avontuur! SPANNEND!!!!
    Veel geluk en succes van ons allemaal.
    Irene & co

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi familie Alards, ontzettend fijn dat alles zo voorspoedig is verlopen. Fijn dat de kinderen tijdens de reis lekker hebben geslapen, is het geren op het vliegveld van Dusseldorf toch nog ergens goed voor geweest.
    Heel leuk ook om jullie op deze manier te kunnen volgen. Hier gaat ook alles z'n gangetje, het is nog steeds winter, en ten opzichte van Australie een verschil van ongeveer 35 graden. Heel veel plezier en we kijken alweer uit naar het volgende stukje. Toedels van Sil en Eric

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo allemaal, fijn dat jullie goed aangekomen zijn,nu maar eerst lekker uitrusten, en dan....
    jullie nieuwe leventje opnieuw inrichten.
    Leuk om dit via deze manier een beetje te kunnen volgen.
    Groetjes Wilma en Wiel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Lieve Anne

    en is het leuk in australie?
    mag je al naar school?
    en stuur je nog een keer een berichtje?


    Groetjes Lieke

    BeantwoordenVerwijderen